fbpx

RASTA NEGIRA OPTUŽBE: Nekad sebi dam oduška, ali nisam loš otac!

Nakon spekulacija da ga je Ana Nikolić ostavila zbog sve češćeg odsustvovanja od kuće, reper je ispričao da on retko izlazi u provod, ali da se i to dešava.

- Prosto dam sebi oduška da ponekad izađem. To je bilo posle pet meseci, pola godine, da sam uopšte izašao. Moram priznati da mi je posle toliko vremena prijalo da se malo provedem. Moram priznati da nemam više vremena kao nekad da uživam u noćnim izlascima - rekao je Rasta za emisiju „IDJ Hot”.

Stefan nije bio preterano raspoložen da govori o novonastaloj situaciji u njegovoj kući i razvodu od supruge Ane, ali je otkrio na koga liči njihova devojčica Tara.

- Ne volim da to pominjem i da govorim o tome, jer se Ana ljuti. Lakše mi je da kažem da ćerkica liči na Anu, ali da budem objaktivan, zaista su svi rekli da liči na mene i da je moj klon. Naravno, meni je drago zbog toga - rekao je Rasta.

Na pitanje da li je naučio da menja pelene, pevač je iznenadio odgovorom.

- Verujte mi da sam naučio sve, iako je na početku to bilo nemoguće. Delovalo mi je kao neka stvar koja je nespojiva sa mnom, ali to je toliko prirodno došlo, nekako samo od sebe, i sada sve znam - rekao je Rasta.

Podsećanja radi, Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić su pre manje od dve nedelje objavili da se razvode. U otvorenim pismima koje su objavili na svojim Instagram profilima su otkrili da postoje nesuglasice koje nisu uspeli da prevaziđu, ali da će uvek biti tu jedno za drugo.

Izvor: Alo!
Foto: stefanrasta/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.