Zahvaljujući Zabranjenom pušenju, “Nova godina” stigla u Sarajevo pre roka

Foto: Clix.ba

Numera “Nova godina” premijerni je singl albuma čiji je radni naslov “Šok i nevjerica”, a koji bi trebalo da bude objavljen u maju. Frontmen benda Sejo Sekson kaže da je ova pesma, koja govori o o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska.

– Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure 30. decembra. Uvek mladima savetujem da ne raskidaju veze pred zimu, i da curu, kakva god da je, probaju da sačuvaju barem dok ne dođe leto. Međutim, ja to nisam uspeo i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima – otkriva Sejo.

Produkciju i režiju spota potpisuje Nikola Blagojević, a u spotu učestvuju i zagrebačka glumica Bojana Gregorić i njena koleginica iz Sarajeva Nadina Mičić.

– Njih smo izabrali na osnovu veze i poznanstva. Znate kako to ide: staviš u kovertu određenu sumu novca i komisija te izabere. Kao i svuda u našoj državi – kaže Sejo kroz smeh.

Novi album donosi jedanaest novih pesama i bavi se, kako Sejo kaže “aktuelnim trenutkom savremenog čoveka”.

– Ako nam se posreći, ako ne bude poplava, cunamija i severnokorejskih projektila možda i stignemo do maja da završimo album – optimistički najavljuje Sejo Sekson.

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na snimanju spota u starom delu Sarajeva.

Foto: Clix.ba

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.