OTKRILA KAKO ZARAĐUJE! Jelena Golubović: Raširim noge i dobijem 100.000 evra!

Pored verbalnih sukoba, svakodnevno dolazi i do fizičkog okršaja, što itekako brine producente rijalitija, koji su povećali mere bezbednosti.

Ipak, sukob koji se desio u nedelju veče nakon uključenja uživo, šokirao je mnoge, a najviše glumicu Žižu Stojanović kojoj je pozlilo nakon sukoba Jelene Golubović i Lepog Miće.

Rediteljka je uspela da isprovocira i izvređa Žižu kojoj je to teško palo, a u tom trenutku Lepi Mića je stao u njenu odbranu.

Je*em ti ja majku u usta! Dr*ljo mene vređaj, a ženu ostavi na miru! Kad te prebijem, ni 100 tužilaca ti neće pomoći – urlao je je Lepi Mića i čak jedanaest puta uspeo da je pljune, a Jelena se nadovezala.

Joj. bedo jedna! Koliko si ti zao i loš čovek! Na bolesnu nogu mi pljuješ. Ništa mu sveto nije. To je taj Mića – ološ! Mića se ugasio. Ti, Mićo, više živaca nemaš! – govorila je Jelena.

Idi se kupaj, dr*ljo! Napadaš ženu od 85 godina! – urlao je folker.

Ja raširim noge i dobijem 100.000 evra za seks! Da li ti je krivo? 100 hiljada evra mi daju kada imam seks. Kako si jadan, ispušena muštiklo. Kada si ga stavio Mićo nekoj ženi? – napala ga je glumica, a onda je Mića otkrio da je Žiži Stojanović jako loše zbog napada Golubovićeve.

Žiža vrišti, počela da se trese, reko’ srce će je opaliti. Malo mi je trebalo da je spucam – rekao je Mića.

Izvor: Alo!
Foto: Jelena Golubović/Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.