OTKRILA KAKO ZARAĐUJE! Jelena Golubović: Raširim noge i dobijem 100.000 evra!

Pored verbalnih sukoba, svakodnevno dolazi i do fizičkog okršaja, što itekako brine producente rijalitija, koji su povećali mere bezbednosti.

Ipak, sukob koji se desio u nedelju veče nakon uključenja uživo, šokirao je mnoge, a najviše glumicu Žižu Stojanović kojoj je pozlilo nakon sukoba Jelene Golubović i Lepog Miće.

Rediteljka je uspela da isprovocira i izvređa Žižu kojoj je to teško palo, a u tom trenutku Lepi Mića je stao u njenu odbranu.

- Je*em ti ja majku u usta! Dr*ljo mene vređaj, a ženu ostavi na miru! Kad te prebijem, ni 100 tužilaca ti neće pomoći - urlao je je Lepi Mića i čak jedanaest puta uspeo da je pljune, a Jelena se nadovezala.

- Joj. bedo jedna! Koliko si ti zao i loš čovek! Na bolesnu nogu mi pljuješ. Ništa mu sveto nije. To je taj Mića - ološ! Mića se ugasio. Ti, Mićo, više živaca nemaš! - govorila je Jelena.

- Idi se kupaj, dr*ljo! Napadaš ženu od 85 godina! - urlao je folker.

- Ja raširim noge i dobijem 100.000 evra za seks! Da li ti je krivo? 100 hiljada evra mi daju kada imam seks. Kako si jadan, ispušena muštiklo. Kada si ga stavio Mićo nekoj ženi? – napala ga je glumica, a onda je Mića otkrio da je Žiži Stojanović jako loše zbog napada Golubovićeve.

- Žiža vrišti, počela da se trese, reko' srce će je opaliti. Malo mi je trebalo da je spucam - rekao je Mića.

Izvor: Alo!
Foto: Jelena Golubović/Facebook

Pogledajte još