Vamp Nina oduševila fanove!

Novim singlom Nina se vraća na početke svoje karijere, kada je dominirala klupskom scenom, i ponovo na ove prostore donosi dašak svetskog zvuka.

Pesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Ovaj dvojac nam je rekao da je Nina Badrić za njih oduvek bila dodir sa svetom i da je pravo zadovoljstvo sarađivati sa njom.

Foto: Promo

Baby Dooks:

- Nina je oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom,l karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima. Nina je odrasla na stranoj glazbi i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk. Doduše, ona može otpjevati sve pa i telefonski imenik, ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju.To može samo ona.

Viktor Drago je kreirao ovaj neobičan stajling u kojoj je Ninu zamislio kao vamp sexy ženu koja u novom spotu izgleda moćno.

Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pesmu ”Mijenja se vrijeme” potpisuje uspešan mladi reditelj Dario Radušin.

Pogledajte još