OLIVER DRAGOJEVIĆ O TEŠKOJ BOLESTI: Boriću se do poslednjeg atoma snage!

- Nisam mogao da odem na lečenje u Nemačku jer mi lekari nisu dali. Rekli su mi da to može loše da utiče na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se lečim u Hrvatskoj - rekao je Dragojević.

Pevač uvažava savete lekare, a optimistički duh daje mu snagu da uspe u borbi protiv bolesti.

- Kao neko kome je konstatovano da boluje od karcinoma, osećam se super. Verujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima uspeću da se izlečim, sve u protivnom me vodi u totalni ambis - rekao je pevač.

Podrška porodice ne izostaje u teškim trenucima.

- Dane provodim kod kuće tako što sviram i pevam. Znate, ujutru ustanem, uzmem gitaru i počnem da sviram i tako po ceo dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - otkrio je pevač koji je tokom svoje dugogodišnje karijere iznedrio veliki broj numera koje su slušane generacijama.

- Smatram da je muzikom najbolje lečiti bolest. Doduše, meni je muzika život. Gledam da dok god budem posvećen muzici, dotle ću živeti, jer sam osuđen na to - rekao je Dragojević i dodao da će se boriti do poslednjeg trena.

- Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke koje neko mora da izgura i bude pobednik. Jako sam pozitivan jer se tako može sve pobediti, drugačije je jako teško - rekao je pevač i objasnio da bolest nije ništa strašno.

- To je jedan deo života s kojim se nosiš ili prestaneš. Vidite, ja ne želim da prestanem i boriću se do poslednjeg atoma snage - poručio je Dragojević.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Pogledajte još