fbpx

SA POGLEDOM NA HRAM: Katarina Grujić se uselila u skupoceni stan u elitnom delu Beograda

Naime, Katarina je odlučila da se odseli iz roditeljskog stana na Voždovcu iako je po kvadraturi bio i više nego dovoljan da u njemu živi čitava porodica.

- Kaća smatra da je došlo vreme da otpočne zajednički život sa emotivnim partnerom, Crnogorcem Kostom - Koletom Obradovićem (27). Roditelji su je maksimalno podržali i u jednom momentu joj i novčano pomogli da se osamostali, a ona je kao lokaciju odabrala Vračar - kaže izvor upućen u celu situaciju.

Katarini se oduvek sviđao deo grada u blizini Hrama Svetog Save i kada je čula da je u izgradnji zgrada na njenoj omiljenoj lokaciji, nije žalila para za skupoceni stan.

- Stanovi u zgradi koja se nalazi tik pored jednog od najpopularnijih beogradskih lokala koštaju i do 700.000 evra, a samo jedan kvadrat iznosi oko 4.000 evra, sve u zavisnosti od toga da li je pogled sa terase na sam Hram ili ipak na drugi kraj grada. Ipak, Grujićeva nije žalila ni dinar i odmah je obavestila roditelje da želi pogled na Hram. Naravno da nisu pravili problem jer oni svojoj mezimici dozvoljavaju apsolutno sve - kaže dalje izvor.

Čim je zgrada završena, Katarina se odmah uselila u luksuzni prostor, a sa njom i Kole.

Trebalo je da se Kaća početkom ove godine useli u impozantno zdanje koje je u Ostružnici kupio njen bivši dečko, inače bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, Nemanja Buha. Oni su, kako se pisalo, zajedno finansirali opremanje ovog kompleksa, koji je očigledno nakon raskida pripao Nemanji.

Kosta je vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila, a ljubavnu romansu započeli su u jednom noćnom klubu. Upravo zbog Katarine Kole se preselio u Beograd.

Izvor: Blic
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.