Selin Dion priprema novi album na francuskom jeziku

PARIZ, 16. marta 2010. (Beta-AFP) - Kanadska pevačica Selin Dion priprema novi album na francuskom jeziku koji će objaviti krajem 2010. ili početkom 2011, kazao je listu Parizijen njen muž i producent Rene Anželil.

Muzika za album biće snimljena u Parizu, a Selin Dion će numerama dodati glas u studijama u Floridi ili Montrealu, kazao je producent i dodao da je pet pesama za album već odabrano. "Naš san je da Žan-Žak Goldman napiše neke od pesama za album", kazao je Anželil i dodao da je francuski pevač i kompozitor uvek "izbliza ili izdaleka" učestvovao na albumima Selion Dion na francuskom jeziku.

"Trenutno se povukao, vodi brigu o svojoj porodici. Još mu nismo zatražili pesme, ali će možda prihvatiti da napiše jednu ili dve", kazao je Anželil, koji u Parizu boravi povodom promocije svoje biografije "Derriere le conte de fees". Žan-Žak Goldman je sa kvebeškom pevačicom prvi put sarađivao 1995, pisanjem pesama za album "D'eux", koji je u svetu prodat u sedam miliona primeraka. Selion Dion je poslednji album na francuskom jeziku "D'elles" objavila 2007.

Pogledajte još