Studio B - decenijama simbol Beograda

BEOGRAD, 16. mart 2010. (FoNet) - Radio-televizija Studio B, povodom četiri decenije postojanja, pokreće jednomesečnu medijsku kampanju pod sloganom "40 godina simbol Beograda", najavio je generalni direktor i glavni i odgovorni urednik Studija B Aleksandar Timofejev.

Prema rečima Timofejeva, ovaj redak jubilej, koji slavi prva nezavisna RTV kuća na ovim prostorima, obeležavaće se tokom narednih mesec dana u radijskom i televizijskom programu Studija B.

"Svakog dana, više puta dnevno emitovaće se kratke izjave svih ličnosti koje su tokom četiri decenije radile na Studiju B, ali i onih koji su odrastali i sazrevali uz Studio B", naglasio je Timofejev.

On je najavio i da će se svakodnevno u 7.15 i u 17.15 časova biti emitovani zapisi "Beograde, dobro jutro" Duška Radovića.

"Kao vrhunac proslave, na sam rođendan naše kuće, 1.aprila, organizovaćemo spektakularni koncert u Domu omladine", rekao je Timofejev.

Učesnike će birati Sloba Konjović, dodao je Timofejev i najavio da će tog dana, po tradiciji, biti izabran i "Najbeograđanin godine".

Pogledajte još