KUM ZORANA MARJANOVIĆA OTKRIO: Jelena je u subotu bila živa!

Upravo je Ajdarević u svojstvu građanina saslušan u policiji, gde je izneo nekoliko novih detalja o poslednjim satima ubijene pevačice „Granda”.

- Jelenu sam poslednji put video u subotu ujutru, 2. aprila 2016, kada je trebalo da ode kod majke da joj odnese hranu. Bili su skladan par, lepo su se slagali, zajedno su radili. Imali su i zajednički studio. On je pet godina bio stariji od nje - ovo je deo iskaza koji je Ajdarević dao u beogradskoj policiji.

Ono što je svakako sumnjivo jeste to da je Ajdarević davao izjave za novinare sve do trenutka dok Jelena nije nađena mrtva. Nakon toga nijednom nije hteo da se oglasi javno, a što je još čudnije, svog velikog prijatelja i kuma nije posetio u zatvoru, niti je bio u kući Marjanovića.

- Nerealno je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate - poslednja je izjava u medijima Ivice Ajdarevića.

S druge strane, Centar za forenzička istraživanja (CFI) sa Nenadom Šipkom na čelu uputio je Višem tužilaštvu u Beogradu zahtev da ispita sedam ključnih dokaza koji vode do ubice pevačice Jelene Marjanović, a jedan od zahteva je da se sasluša I. A, vlasnik kombija koji je dan pre i u noći nestanka njen prijatelj video u dvorištu kuće Marjanovića, kao i na nasipu u Crvenki.

- Svedok je zvao policiju i rekao da zna detalje koji mogu da reše Jelenino misteriozno ubistvo. Inspektorima je otkrio da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka - navodi izvor blizak istrazi koji je insistirao na anonimnosti.

Isti kombi je, prema rečima našeg sagovornika, viđen i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića.

- Očevidac zna tačan model i tablice kombija, ali je bio izričit da će to saopštiti ukoliko bude pozvan da svedoči. Osoba čiji se identitet drži u tajnosti samoinicijativno se javila policiji i izrazila spremnost da otkrije nove detalje. Svedok je rekao da zna ko je, navodno, video Jelenu u subotu, 2. aprila 2016, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen navodni nestanak. Svedok tvrdi da zna ko je izjavio da je pio kafu u subotu ujutru sa Jelenom i Zoranom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Naveo je samo da je reč o njihovom bliskom prijatelju, koji je često boravio kod njih. Ako se izuzmu članovi porodice Marjanović, prijatelj je, navodno, poslednji video Jelenu živu - otkriva sagovornik.

Podsećamo, strašan zločin ubistva desio se na nasipu u Borči aprila prošle godine, kad je Jelena Krsmanović napadnuta i usmrćena. Njen suprug je i dalje u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.