NE PRESKAČITE NAJBITNIJI OBROK: 4 predloga za brz doručak!

Nećete moći da radite punom parom ili da funkcionišete ako vaš um i telo nisu pripremljeni za napor koji vas očekuje. Dajte sebi nekoliko dodatnih minuta svakog jutra, ustanite ranije ili pripremite neke od sastojaka preko noći.

Udovoljite sebi i spremite nešto ukusno. Neka početak dana krene najbolje, sa ukusnim i hranljivim doručkom.

1. Veganski musli za one koji su uvek u žurbi

Ovaj recept je sjajan ako želite bukvalno samo da izađete iz kreveta, a da vam doručak bude spreman i lagan. Nećete verovati kako ukusan i zdrav obrok može da bude pripremljen dok još spavate. Sve što treba da učinite je da pripremite sastojke za musli tokom večeri, a ujutro dodate prelive po želji. U pitanju je biljni obrok koji je neverovatno nutritivan i zdrav, lako se priprema i to bez kuvanja.

2. Ne baš sasvim običan tost sa avokadom za one koji žive zdravo

Vreme je za sasvim novi pristup tostu za brz i energetski doručak. Odlučili smo da je avokado ponovo u modi. Ovo je tost obrok sa povrćem i harizmom, zdrav, ali i ukusan. Doručak za koji je potrebno 15 minuta može postati vaš novi omiljeni obrok za svako jutro.

3. Super brze palačinke za sladak doručak

Super ukusan i jednostavan slatkiš nikada ne izneveri. Smesu za palačinke možete pripremiti ranije i držati je u frižideru. Ovo je odlično rešenja za doručak kada vam treba nešto što ćete pojesti na brzinu. Ima neophodne proteine, vlakna, i što je još važnije ukus je fantastičan.

4. Čaša smutija od maline za bistre od ranog jutra

Čaša smutija je fantastična i ukusna ideja za svako jutro. Kada poželite da vam dan počne zdravo, ovaj miks zdravih namirnica biće odlično rešenje za buđenje i jutarnje punjenje energije. Obožavaćete kombinaciju jogurta i maline koja će vas držati sitom tokom celog dana. Za njegovu pripremu vam je potrebno svega pet minuta.

Izvor: Stil
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još