fbpx

KIJA I SLOBA RAZGOVARALI NASAMO: "Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj život!"

Uglavnom je Kija pričala, a Sloba je stalno ponavljao da je sve njegova krivica.

- Ogovaraš me sa svojom ljubavnicom! Sa onom tvojom đevojkom, koja me uzima u usta i kada ti nisi tu! Rekla je milion stvari, svaki dan! To su priče u kojima se ja spominjem jako ružno. Sam si sebe pokopao! Ne želim nikome ono što sam preživela! Posle sedam dana si me prevario. Svi te pljuju u Zrenjaninu zbog ovoga. Mi smo iz istog grada, Slobodane, ljudi su u šoku! Što ti je ovo trebalo? Meni je žao! - rekla je Kija koja je u nekoliko navrata pomenula da Slobi nikada nije oprostila "ono što je uradio posle dve godine njihove veze", a Radanović se branio rečima: "Ništa se tada nije dogodilo", pa je prilično jasno da se radilo o drugoj ženi.

- Imala sam košmare. Tvoja greška je uništila moj život. Hvala ti! Slobodane, ja sam bila kod tvojih roditelja! Žao mi je što si pljunuo po svemu što smo radili. To se tako ne radi. Ti si za mene loš čovek, ja mogu da te pljunem. Nisam bila spremna na javno poniženje. To nikome ne želim. Zamisli da imamo decu? Kako to detetu da objasnim? - nastavila je Kristina koja je demantovala da je u lošim odnosima sa Slobinom porodicom.

- Da li je moguće da ti meni nisi smeo da kažeš da hočeš da se razvedeš? Ti pobegneš u rijaliti i posle sedam dana to uradiš! Zašto na takav način? Meni je to srušilo ceo svet! - poručila je Kija koja je potom pomirljivo dodala:

- Nema veze, mi smo navikli da živimo kao brat i setra, tako ćemo i ovde...

- Znam da se tako ne radi, ali desilo se. Ja sam čovek, nisam robot. Ti misliš da bih ja to uradio da sam imao normalnu vezu i porodicu? Možda bi se to desilo i ranije da me je neka napolju privukla. Ja sam se ovde zaljubio - pravdao se Sloba.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.