fbpx

KIJA ISPUNILA SVOJ CILJ: Sloba i Luna nakon žestoke rasprave raskinuli! (VIDEO)

Kija Kockar uspela je da rastavi Slobu i Lunu! Otkako je Kija ušla u "Zadrugu" svi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će se dalje događati između Slobe i Lune, a Đoganijeva je odlučila da se preda i stavi tačku na vezu sa Radanovićem.

Blogerka je juče ludela jer Sloba sve više vremena provodi sa svojom ženom, pa je jednog trenutka otišla da se žali Matoroj. Kada ju je Sloba potražio usledila je burna rasprava, nakon čega je Luna odlučila da više ne želi da bude sa njim.

- Nemoj ništa da mi pričaš, povraća mi se! Milioni ljudi treba da me gledaju ovakvu po ceo dan? Šta god da mi kažeš, da ništa nisi uradio, da me voliš, neće promeniti ono što osećam - prazninu, slomljena sam! Nisam srećna - rekla je Luna Slobi koji nije mogao da shvati razlog zašto je njegova draga uznemirena.

- Šta pogrešno radim, reci mi? - pitao je Sloba, a Luna mu je rekla da bi se isplakala i da on za to ne bi ni znao.

- Znam da će sve da se smiri, ali ja ne mogu da izdržim i ne želim da trpim ovo. Bio si sa njom u prodavnici, onda si opet otišao pola sata te nam, rekli su mi da pričaš sa Kijom, ja te pitam šta si radio, rekao si da si jeo - rekla je Luna uplakana!

A onda mu je otkrila šta neće da mu oprosti.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.