Massimo rasprodao Sava Centar - drugi koncert u subotu 23. decembra!

Za nešto više od mesec dana nakon zakazivanja koncerta, Massimo je uspeo da rasproda Sava centar! Karata za koncert 22. decembra više nema, ali će se zbog velikog interesovanja održati još jedan, dan kasnije, 23. decembra. Massimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom u decembru biće u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

- Dirnut sam činjenicom da broj moje publike iz godine u godinu raste, jer morate znati da ja ne pevam za široke narodne mase, već uži, rafinirani krug ljudi. Mislim da su zaslužili da im moj bend i ja priredimo neko muzičko iznenađenje, ali još neću odavati o čemu je reč. Imao sam sreću da za moje koncerte beogradska publika uvek traži kartu više i da naši susreti uvek budu posebno emotivni. Davao sam im maksimum svojih mogućnosti i publika je to znala da prepozna i nagradi. Ovoga puta nagradili su me još više! Preostalo je mesec dana do zakazanog koncerta u Sava centru, a karata više nema. Zato, zakazujemo novi koncertni datum 23. decembar na istom mestu.

Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i četiri koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26. i 27.11. Kragujevac. Koncerti u Čačku i Kragujevcu su takođe rasprodati, dok je u Nišu ostalo još malo ulaznica koje su za sve koncerte u prodaji preko Eventim mreže.

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Massimo je pesmom "1000 ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu. Početkom decembra biće objavljena nova pesma koju će premijerno izvoditi na koncertima u Srbiji.

Ovaj nadareni pevač mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.