fbpx

OBRT: Luna i Sloba se pomirili i završili u krevetu pred Kijom!

Luna je sinoć odlučila da raskine sa Slobom, a situacija se dodatno "zapetljala" kada mu je Kija prva pružila utehu i rame za plakanje.

Veče se završilo u suzama, a Luna je izjavila da ne može više da spava pored Slobe, jer joj je neprijatno da se ujutru maze i ljube u njenom prisustvu, a svom dečku zamerila je i to što dok se ljubi s njom gleda gde je Kija.

Međutim, par je odlučio da proba da izgladi nesuglasice, pa je nastupio najnoviji obrt u rijalitiju - pomirenje Lune i Slobe.

Oni su dugo razgovarali u radionici, da bi zaključili da žele da pokušaju da prevaziđu probleme.

- Izvini što sam ti rekla da ću da se iskuliram, stvarno sam to htela, ali ne mogu. Ne mogu da te ostavim samog. Želim da budem pored tebe i kad ti je loše i kad ti je dobro. Da te ljubim i grlim, prebacujem svoju energiju na tebe, kakva god da je. I ništa što ti radiš sa njom meni ne smeta, samo mi je teško što se osećam kao da ja ne pripadam tome - rekla je Đoganijeva.

Izgleda da je Luna brzo zaboravila da joj je neprijatno zbog Kije, pa je noć provela sa Slobom u krevetu, a jutros su ležali zagrljeni naočigled svih.

Izvor: Pulsonline
Foto: TV PINK - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.