fbpx

PROSLAVA JUBILEJA: Veliki solistički koncert Jasne Đokić u Beogradu

Renomirana interpretatorka mnogih starogradskih bisera snimljenih za trajni arhiv Radio Beograda i Radio Televizije Srbije, istaknuta po mnogobrojnim priznanjima, nagradama za doprinos muzičkoj umetnosti zabavne i narodne muzike, održaće koncert u pratnji umetničkog orkestra Ministarstva odbrane Republike Srbije "Stanislav Binički" i izvanrednog tamburaškog orkestra iz Novog Sada D7 koji pretežno sastavljen od profesionalnih muzičara Radio televizije Novi Sad.

- Publika će imati prilike da uživa u poznatim melodijama zabavne muzike koje su izvodili najpoznatiji jugoslovenski izvođači zabavne i džez scene, u pesmama stare gradske pesme, ansambla "Đerdan", romske muzike i ostalih melodija drugih krajeva nekadašnje Jugoslavije. Naravno, predstaviću se i hitovima sa mojih dosadašnjih albuma - izjavila je Jasna Đokić, pripremajući se za još jednu probu sa orkestrima i dodala:

- Repertoar sam birala tako jer želim da pevam numere uz koje sam rasla i koje su uticale na moj razvojni put. Srećna sam što ću 20 godina rada i postojanja na muzičkoj sceni Balkana obeležiti koncertom u ustanovi kulture na sceni Kolarčeve zadužbine, sa ljudima koji prate godinama sve ono što radim. Dođite da se družimo i pesmom putujemo.

Jasna Đokić je dobitnica mnogih značajnih muzičkih priznanja, a nedavno je nagrađena muzičkim priznanjem Balkanske nagrade u kategoriji "Ekskluzivac PGP RTS" za izvanredan doprinos muzičkoj umetnosti Srbije i Balkana.

Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.