NE SNALAZI SE U LJUBAVNOM TROUGLU! Luna i Kija se udružile protiv Slobe: Čoveče, šta ti je?

Radanović ne snalazi najbolje u ljubavnom trouglu, koji je sam napravio u rijalitiju.

Kija Kockar, žena pevača Slobe Radanovića, insistirala je da joj kaže šta ga muči, jer je postao mnogo ćutljiviji nego inače, te nije htela da odustane dok joj ne prizna šta je posredi.

- Vodili smo diskusiju par puta, pred svima i sami, a nakon poslednje pao si u tešku depresiju, ne znam zbog čega. Reci mi pobogu o čemu se radi - pričala je ona, a Sloba nije mogao da je sluša.

Luna se žalila kako pevač sve više pažnje poklanja svojoj ženi i da ne može da veruje šta se događa, pa se pitala šta će biti za nedelju dana, kad je ovako blizak sa Kijom već posle dva dana od njenog ulaska u "Zadrugu". Kija je potom, na iznenađenje mnogih, pohvalila Lunu.

- Ti si mene pustila dva puta u toalet i ja to poštujem, ti si čovek, ja sam čovek, meni to pokazuje poštovanje. Mi možemo da imamo odličnu komunikaciju - rekla je Kija. Očigledno su se obe urotile protiv Slobe, a kako će se situacija odvijati, pokazaće vreme.

Pevačica Vesna Zmijanac ubedila je Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim zadrugarima. Pevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio rečima da je Kristina zbog toga tu.

- Vesna je došla kod mene u krevet i probudila me - rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je videla u pab-u!

- Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! Ti ne bi sumnjao u mene - pitala je Luna.

- Ne bih! Možda i bih! - predomislio se Sloba u sekundi.

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače pevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Nakon celih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je jako nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zabolelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova devojka napustila.

- Tvoja žena mi je uništila veče! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! - vikala je Luna na Slobu.

Radanović je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu, nakon čega je besan izašao iz sobe, otišao u kuhinju, a zatim i u zatvoreni deo pab-a, gde je dugo sedeo sam sa suzama u očima.

Nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, Sloba je otišao i legao zajedno sa njim, a onda je u sobu za rehabilitaciju ušla Luna Đogani, nakon čega su se ponovo posvađali. Tada je došlo do rasprave i između pčelara i Jelene Golubović.

Radanović je izašao iz sobe, šetao po dvorištu, a kada je pokušao ponovo da priča sa svojom devojkom, ponovo su se posvađali. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu, ali bez bubica.

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: sampanjactaticaa/Instagram

Pogledajte još