fbpx

BIVŠI MUŽ DIVNE DNK ULAZI U ZADRUGU? Vratiću je - prva ljubav zaborava nema!

- Potpisao sam ugovor sa "Pinkom" da uđem u "Zadrugu". Čekam kao ozeblo sunce da odem tamo. Znam da će se Divna upiškiti kada me bude videla, neće znati šta ju je snašlo. Reći će: "I ovaj klošar došao". Ja ću da je pitam kada sam je tukao, kada sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sednem za onaj sto i da pričam sa Mikijem iz Kupinova - ispričao je Asanović koji je dodao da će sve uraditi da povrati Divninu ljubav.

- Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: "Dođi da te poljubim, mače moje". Neću da vičem na nju. Ja ću da joj kažem: "Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu", a Marko će da se izbeči. Ma ima da poludi! A ja ću da mu kažem: "Šta si se izbečio?" - zaključio je Almir za Telegraf.

Međutim, izvor blizak produkciji tvrdi da Asanović prethodno treba da prođe sve analize i razgovore sa psihologom i psihijatrom, a od toga zavisi i da li će ući u rijaliti.

- On jeste potpisao ugovor, ali se čeka njegovo lekarsko uverenje. Trebalo bi da prođe analize i razgovore sa psihologom i psihijatrom, pa kada to prođe, moguće je da ce ući - rekao je za Pink.rs izvor blizak produkciji.

Međutim, zvanična potvrda iz produkcije da Almir Asanović zaista ulazi u rijaliti "Zadruga" je izostala.

Izvor: Espreso.rs/Pink
Foto: TV Pink - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.