RAZOČARAN: Dragan Jovanović doneo odluku da odustane od glume! Supuga ga ubeđuje da se predomisli!

- Težak je ovo posao, glumci trče maraton. Ovo je put na duge staze. Nekada smo srećni zbog ovoga što radimo, a dešava se da budemo razočarani u neke stvari - navela je Branka, supruga Dragana Jovanovića, koji je prošlog meseca napunio 52 godine.

Dragan je, naime, dugo razmatrao da li želi da nastavi da se bavi glumom, da bi potom odlučio da je bolje da joj se ne vraća.

- Glume mi je preko glave. Hoću da vodim miran i normalan život, bez tenzije. Razočaran sam u ljude - izjavljivao je pre nekoliko meseci.

- Ako je neko dodirnut talentom, onda mora da ima odgovornost prema tome i treba da nastavi dalje. Savetovala sam ga da ne odustane, da izdrži i preprodi taj krizni period. Ponekad se i ja umorim od svega - jasna je bila glumčeva žena.

Jovanović je, nakon izvesnog vremena, odlučio da posluša svoju izabranicu, koja je za "Glossy" otkrila da mu nije dala da odustane od svoje profesije, ni po koju cenu. Uskoro bi trebalo da počne snimanje jednog filma u kom bi tumačio jednu od glavnih uloga, a da li će ponovo poželeti da batali profesiju ili je ovo bila samo faza, pokazaće vreme.

Izvor: Blic/Kurir/Glossy
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.