Za četvrtak, 18. mart 2010. godine

BEOGRAD, 18. marta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode i povlačenju optužnice protiv generala Vladimira Trifunovića.

ALO - Pod naslovom "Kseniju ubio zbog bebe", o tragediji na Voždovcu. "Srbi narod najsiromašniji", o podacima Američke obaveštajne agencije po kojima je Srbija među najsiromašnijim zemljama u Evropi.

BLIC - O smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode u tekstu "Filip danima pričao da će se ubiti ako ga Ksenija ostavi". O novoj istrazi protiv Stanka Subotića Caneta pod naslovom "Sprema se optužnica za švercovanje kokaina".

VEČERNJE NOVOSTI - O radu Ustavnog suda Srbije u tekstu "Pravda u fioci". O smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode pod naslovom "Iz strasti dve smrti". O povlačenju optužnice protiv generala Vladimira Trifunovića u tekstu "Skinuta ljaga sa generala".

DANAS - O povlačenju optužnice protiv generala Vladimira Trifunovića u tekstu "Država da nadoknadi 20 godina poniženja". Zbog uticaja svetske ekonomske krize "Pada broj srpskih bogataša". O rezoluciji o Srebrenici pod naslovom "SNS prihvata osudu genocida". O smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode u tekstu "Pre tragedije višednevno nasilje".

KURIR - "Nije htela Filipovo dete", o smrti pevačice i manekena.

POLITIKA - O povezanosti biznismena i političara u tekstu "Biznis i politika u začaranom krugu". Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin najavljuje "Herman van Rompej dolazi na Brdo kod Kranja samo ukoliko dođe i Tadić". O zastupljenosti Mađara u srpskim organima pod naslovom "Mađara ima dovoljno u opštinama, ali ne i u policiji i carini". O smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode u tekstu "Istražuje se tačan uzrok smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode".

PRES - O smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode u tekstu "Tukli se i voleli". List istražuje "Kako je Cane postao junak B92 Srbije".

PRIVREDNI PREGLED - "Srbija važan partner Poljske", o biznis-forumu Srbija-Poljska. O sastanku ministara ekonomije Srbije i Poljske Mlađana Dinkića i Valdemara Pavlaka - "Poljaci prvaci EU fondova".

Pogledajte još