Crkveno pevačko društvo "Žene Mironosice", bend "Doowop" i DJ Dragana večeras na Trgu slobode

 

Na raspevanoj jelki nastupio je mešoviti hor Centra za muzičko obrazovanje "Muzika" koji se predstavio novogodišnjim pesmama, ali i poznatim pop numera. Pre njih, razgovarali smo sa gostom festivala Goranom Bajšanskim, sportistom i velikim humanitarcem koji je ove godine dobio Novembarsku povelju Grada Novog Sada za humanitarni rad.

Od 20h slušali smo DJ Dimitrija Tomina koji je zagrejao okupljene, i mlade, ali i one malo starije.

Večerašnji program, kao i svake večeri, počinje u 18h na Singing Christmas Tree. Nastupiće hor Crkveno pevačkog društva Žene Mironosice. Pored nastupa hora, uživaćemo i u nastupu Nevene Stankov, koja za 5 dana puni 11 godina, učenica je petog razreda osnovne škole i trećeg razreda muzičke škole, odsek violina. Želi da se u budućnosti bavi pevanjem, sviranjem i glumom. Večeras će izvesti pesmu "Neprolazna priča" koju će 2.12. pevati na međunarodnom dečijem festivalu Čarobna frula u Zagrebu.

Kao i svake večeri, i ove ćemo imati i specijalne goste sa kojima ćemo razgovarati o praznicima, njihovim sećanjima na detinjstvo i praznike, ali i tome šta oni najviše vole u ovom periodu godine. Naši gosti večeras su DJ Vladimir Aćić i blogerka Hana Hadžiavdagić.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još