fbpx

OTKRIVENA TAJNA: Goga Sekulić godinu dana bila u vezi sa svetskom facom

Goga Sekulić je u emisiji "Press pretres" prvi put u javnosti progovorila o tajnoj ljubavnoj vezi, koja se završila pre deset godina.

- Kad bih rekla ko mi je dečko bio mnogima ne bi bilo dobro. Bili smo zajedno godinu dana. Mnogo je moćan. Reč je o biznismenu koji je poznat u celom svetu - pohvalila se Goga, ali i na veliko insistiranje voditelja Siniše Medića da otkrije njegov identitet to nije učinila.

Voditelj je pevačicu pitao i da li je istina da joj je baš on kupio stan u Begradu, a ona je to oštro negirala.

- Meni niko ništa nije kupio. Stan sam ja kupila na kredit i na sudu sam s bankom u kojoj sam podigla kredit već nekoliko godina. Stan još uvek praktično nemam. Imam, ali još uvek otplaćujem kredit. Auto je moj. Poklone skupe ne primam. Samo ljubav - istakla je Sekulićeva.

Pevačica je dodala i to da joj pri izboru partnera nikada nije bilo važno koliko je finansijski jak i kakav mu je društveni status.

- Neke žene jedva čekaju da nekoga ojade, da se što više skinu, da izvuku stan, auto. Mene to ne zanima. Samo ljubav. Recimo, za tog tipa nisam tačno znala ni ko je, ni šta ima - ispričala se Goga.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/sekulicgoga

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.