ŽELIM DA SE BUDIM PORED TEBE I NEŽNO TI ŠAPUĆEM! Nives Celzijus skoro zaprošena?!

Iako je svi znaju i kao spisateljicu, pevačica Nives Celzijus je napoznatija po zgodnom telu, tačnije po svojim pozamašnim oblinama koje se, ni najmanje, ne stidi da pokaže zapravo, sa ponosom ih ističe.

Tako je i danas, Celzijusova obradovala muški deo publike vrelom fotografijom na kojoj je u mrežastim čarapa, a njeno lice pada u drugi plan, pored raširenih nogu.

Komentari na fotografiju su podeljeni, dok su neki iznosili da je previše eksplicitna, većina je ostala bez daha i sa oduševljenjem davala komplimente na konto njenog izgleda ipak, ima i onih koji su se zbog ovakvih fotografija zaljubili u pevačicu i komentarisali kako žele svako jutro da se bude pored nje.

- Lepota koja izvire iz tebe nešto je najlepše što do sada videh, posebno ona lepota koja izvire iz tih najdivnijih okica tvojih. Zaista si sretnica, a još bih veći sretnik bio ja kada bih te imao pored sebe, pred svima da otvaram vrata, izvlačim stolicu i vodim za ruku, da i svi ostali shvate koliko si posebna. Teško mi je i pronaći prave reči kojima bih te dostojno opisao, naročito silnu radost koja bi nastupila uz buđenje pored tebe i nežno šaputanje za najljepši početak dana. Ne bi me nijedna mogla toliko dotaknuti kao što si ti uspela, zaista si nešto sasvim posebno, nikako tek neka prolazna misao. Jedina za koju bih ružu poklonio i poruku u nekom spontanom trenutku poslao da pokažem koliko mi je stalo, te da izmamim tad osmeh koji osvaja puteve do srca, moje srce je sigurno smestilo tebe negde u dubini svog postojanja - naveo je zaljubljeni džentlmen koji, po svemu sudeći, u tajnosti pati za njom.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.
Foto: nivescelsius/Instagram

Pogledajte još