Kendal Džener u dva minuta otkriva: Kako da postignete prirodan make-up izgled za svaki dan (VIDEO)

Foto: kendalljenner/Instagram
0

Mlada Kendal Džener uči vas kako da se za manje od dva minuta našminkate tako da izgledate prirodno, negovano i mladoliko.

Popularna manekenka jedna je od najslikanijih ličnosti u poslednjih nekoliko godina.

Gde god da se Kendal pojavi, bilo da je u pitanju poseta nekom butiku, odlazak na ručak, gostovanje u emisiji, izlazak sa prijateljima, paparaci će verno ispratiti svaki njen korak.

Blicevi oko nje sevaju u svako doba dana, a ona je vrlo poznato lice i to iz sveta modelinga, što sa sobom povlači i određene odgovornosti – ipak ne može tek tako izaći na ulicu.

Zato je Kendal zahvaljujući brojnim šminkerima sa kojima praktično svakodnevno radi, naučila nekoliko tajni ovog zanata, te svoju beauty rutinu uspešno izvodi vrlo efikasno i efektno!

Da bi postigla zaista sjajne rezultate potrebno joj je svega dva minuta, mada morate imati na umu da je lepa Kendal prilično iskusna i vešta u šminkanju, i da joj to i te kako ide od ruke.

Pogledajte video i saznajte kako manekenka brzinom svetlosti uspeva da dovede svoj make-up do savršenstva, a otkriva nam i koja je to proizvod koji njenu kožu čini blistavom, u pitanju je ni manje ni više no suncokretovo ulje!

Izvor: elle.rs/story.rs
Foto: kendalljenner/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.