PRESTALA DA CRTA KUĆU I PORODICU: Saslušana vaspitačica male Jane, isplivali neobični detalji!

Izjavu su dale vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane - Lenka Đorđević, zatim Jelenina frizerka Zorica Veljković i supruga Zoraninog i Jeleninog kuma Nora Karleuša Rakić.

Prva je, oko 10 sati, saslušana Jelenina frizerka. Ona je, između ostalog, tužiocu rekla da je Zoran Marjanović Jeleni bio i menadžer i muž te da je ona uvek imala istu frizuru.

S tim u vezi navela je i da joj se Jelena pre ubistva poverila kako se te fruzure malo zasitila, te da bi je promenila, ali da, nažalost, do te promene nije došlo.

Janina vaspitačica Lenka Đorđević pričala je tužioci o devojčici. Ona je rekla da ona nije ni previše društveno, a ni povučeno dete, ali i istakla da je primetila jednu promenu u njenom ponašanju nakon što je razgovarala sa policajcima.

- Lenka je rekla da je Jana prestala da crta motive kuće i porodice nakon što je razgovarala sa policajcima - kaže naš izvor iz tužilaštva.

Inače, sve tri su se izjasnile da nemaju saznaja u vezi sa samim zločinom - Jeleninim ubistvom, kao i da im se pevačica nije žalila na svekrvu i ostale ukućane.

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine a sutradan je u kanalu podno nasipa u Crvenki pronađeno njeno unakaženo telo.

Zbog ovog ubistva, 15. septembra uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović.

Izvor: Telegraf.rs/Lj.R.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.