KIJA I SLOBA IDU U IZOLACIJU, LUNA NA IVICI SUZA: Hoću da umrem!

- Hteo sam to da uradim i prošli put, ali je onda uletela Maca. Mislim da je Sloba to očekivao. Video sam po njemu da je on to očekivao. Kija je verovatno malo to očekivala.Mislio sam da stavim Milana i Luna i to bi bilo jako interesantno, njih dvoje imaju puno toga da kažu. Predomislio sam se u zadnjem trenutku... Ovo je definitivno zadnja šansa da se oni (Kija i Sloba) definitivno ispričaju kao ljudi. Mislim da su svi ljudi u regionu očekivali i da je dobro za šou - rekao je Lepi Mića.

Posle izlaganja Lepog Miće, počela je da priča Kija Kockar.

- Ja iskreno nisam očekivala ovo... Još uvek sam bez reči. Nikada nisam bila potrčko, ne znam ni šta treba da radim... Ja i Slobodan smo već pričali sami prvo veče, sedeli smo u pabu... Meni nije nešto neprijatno, što se tiče te strane - rekla je Kristina.

Onda se oglasio Sloba.

- Što se mene tiče, potpuno očekivano.... Odnosi između nas su potpuno jasni, nema tu šta da se priča... Sve najbitnije stvari su izreče. Možda je moglo biti zanimljivijih izbora ovde... - rekao je Radanović.

I, na kraju, Luna.

- Što se tiče rijalitija, ovo je baš zanimljivo. Ja sam rekla da se stavi njih dvoje. Slobi verujem. Jedino što mi je krivo što sam navikla da ova tri meseca da spavam pored njega - rekla je Luna i dodala da hoće da "umre" kad ne spava s njim.

Za omiljenu osobu izabrana je Žiža Stojanović.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još