ŠTA ON NAJVIŠE VOLI? Najbolje tehnike za zavođenje muškarca

Od skupe večere do jednostavnog osmeha, saznajte kako da osvojite osobu koja vam se dopada. Muškarcima se najviše dopada?

Prodoran pogled

Kada razgovarate sa osobom koja vam se sviđa potrudite se da zadržite pogled malo duže nego što je potrebno, pa čak i tokom pauze u razgovoru. Prodran pogled pokreće osećanja i iste supstance koje teku kroz vene kada se zaljubimo.

Vizuelno putovanje

Dok razgovarate, pustite pogled da luta - ali za početak po sigurnom terenu. Posmatrajte lice svog sagovornika i naravno, zadržite se na očima. Slobodno se spustite preko vrata do ramena i torzoa.

Elegantno

Budite elegantne, šarmantne i odmerene.

Neka vaša odeća ostavi utisak

Čak i kada ne izlazite na mesto na kom postoji dres kod, potrudite se da ne izgledate kao da ne vodite računa o sebi. Muškarci vole da je žena elegantna, ali nikako jeftine. Nema potrebe za prekratkim suknjama.

Neka oseti leptiriće u stomaku

Saznajte šta je to što uzbuđuje osobu sa kojom izlazite. Raspitajte se šta voli i koja mesta rado posećuje. Horor film je možda dobar način da se približite jedno drugom ili klizanje na kom ćete morati da se držite za ruke.

Akcija i reakcija

Pratite njene/njegove reakcije i ponašajte se u skladu sa njima. Obratite pažnju da budete u skladu i sa raspoloženjem.

Osmehujte se

Jednostavna, ali najvažnija tehnika. Osmeh je najefikasniji oblik govora tela i najbolji način da nekome stavite do znanja da vam se dopada.

Smejte se

Potrudite se da se smejete, a ako ste udruštvu, budite prva koja će da pokaže da mu je šala uspela. Muškarci na taj način pokušavaju da stvore vezu među vama.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.