Stižu novi brendovi sa Ada Mall šoping centrom

- Ponosni smo na činjenicu da će deo našeg centra biti CineStar bioskop, prvi u Beogradu, opremljen prema najsavremenijim standardima, kao i brendovi Mohito i Forever 21, koji će posetiocima ponuditi najnovije modne trendove po pristupačnim cenama. Prvi ćemo na tržištu predstaviti i Asics mono brend prodavnicu, koja će, uz već poznate Sport Vision, Planeta, Nike, Buzz, Under Armour upotpuniti sportsku ponudu. Komuniciramo i sa drugim internacionalnim brendovima, kao što su H&M, Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Orsay, Tom Tailor, Fashion&Friends, Guess, Replay, Superdry, DM Drogerie i drugi. Naš primarni cilj je da ovakvim odabirom zadovoljimo različite potrebe i ukuse - istakao je Peđa Petronijević, generalni direktor kompanije GTC, koja investira preko 100 miliona evra u ovaj projekat.

Ada Mall će se razlikovati od drugih centara i po specifičnom dizajnu, kao i po činjenici da će od samog početka biti izgrađen po standardima zelene gradnje.

- Ada Mall centar je nedavno dobio prestižnu nagradu upravo za dizajn, od strane stručnog žirija, na međunarodnom takmičenju “European Property Awards”. Oblik i dizajn zgrade izvedeni su iz oblika savskog jezera, jer nam je želja bila da deo Ada Ciganlije prebacimo kod nas. Zato smo i odabrali predlog londonskog studija “Design International”. Izbor materijala će predstavljati kombinaciju stakla i drvenih elemenata, prostor će biti obogaćen zelenim zidovima, velikim terasama i vrtovima. Ada Mall je inače i projektovan u skladu sa LEED Gold/Platinium standardima i biće tako i izveden. Koristićemo najnovije materijale i opremu koji su u skladu sa svim domaćim i internacionalnim standardima. Naši posetioci će prepoznati vrhunski kvalitet, jedinstven ambijent i originalni dizajn, pored odlične ponude Ada Mall centra - objasnio je Petronijević.

Pogledajte još