Bojana Bojanić jedan od glavnih favorita na izboru Miss Supranational 2017

Predstvanica naše zemlje trenutno se nalazi u slovačkom gradu Popard na pripremama za finale koje će se održati u Poljskoj 1. decembra. Sa još 72 predstavnice drugih zemalja, Bojana je na dvonedeljnim pripremama pokazala zašto je smatraju jednom od najatraktivnijih i najlepših Srpkinja.

Sve takmičarke trenutno su smeštene u luksuznom hotelu Horizont Resort gde svakodnavno uvežbavaju koreografiju za finale, prisustvuju različitim aktivnostima kao i fotografisanjima za sponzore.
Bojana je uz podršku agencije Miss Yu, na čelu sa Vesnom Da Vinčom došla maksimalno pripremljena. Ona je takođe jedna od 7 devojaka koje su odabrane za reviju poznatih poljskih dizajnera u Varšavi na Semilac Fashion Show-u.

Pre samog finala devojke su ocenjivane u tri preliminarna takmičenja. Na prvom, kandidatkinje su se predstavile u dizajnerskim haljinama, a Bojana je blistala u prelepoj haljini Igora Todorovića.

Na predstvaljanju u bikiniju, naša lepotica ostavila je bez daha prisutni žiri svojim izvajanim telom koje duguje svakodnevnim trenizima.
Poslednji, možda i najbitniji krug bio je intervju sa žirijim, gde je su takmičarke predstavile i svoj nacionalni poklon - srpske opanke.

Bivša Miss Vojvodine svakog dana blista u kreacijama poznatog modnog brenda "Penna", kao i unikatnog nakita "Bling Bling".
Za finalno veče Bojana će nastupiti u dizajneskoj haljini i nošnji , koje je specijalno za ovu priliku osmislio Igor Todorović.

Nastup Bojane Bojanić možete pratiti na njenoj zvaničnoj Facebook stranici Miss Supranational Serbia, ali i glasati za nju tako što ćete na svom telefonu instalirati aplikaciju VODI.

Aplikacija je besplatna i omogućava vam da u toku dana 10 puta glasate za našu predstavnicu. Vaši glasovi mogu je odvesti direktno u finale!

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još