fbpx

DOTAKAO DNO: Slobin honorar u "Zadruzi" će vas naterati da se zapitate koliko zaista vredi slava!

Verovali ili ne, Slobodan Radanović u rijalitiju "Zadruga" boravi bez ikakve novčane nadoknade.

- Sloba je pevač koji je na početku karijere i kojem je veoma želeo da dobije veći medijski prostor i bude popularan, pošto je za njega retko ko čuo. Nije bio zadovoljan u kojem smeru ide njegova karijera i shvatio je da je za njega najbolje da uđe u rijaliti šou, jer će tako najbrže dobiti ono što želi - priča izvor za "Pulsonline" i nastavlja:

- Kako sa popularnošću raste i broj poziva za tezge i cena nastupa Slobodan je u dogovoru sa čelnicima "Pinka" pristao da bude učesnik "Zadruge" bez ikakvog honorara. Nije mogao ni da pretpostavi koliko će mu težan boravak u rijalitiju biti i šta će mu se sve dogoditi. Da je znao ne bi ni ušao ili bi tražio visok honorar. Siguran sam da je sada, pošto je svašta uradio za rijaliti šou besplatno, čak je i brak prokockao, spreman da se bori do kraja i da bar uzme novac kao pobednik - tvrdi Slobodanov prijatelj koji je tražio da ostane anonimam.

Sa druge stranu, ulogu žrtve i prevarene žene iskoristila je Kija Kockar, a njen honorara je za današnje uslove basnoslovan.

Izvor: Blic.rs/Pulsonline.rs/D.P.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.