LUNA ĐOGANI ZAPRETILA RADI MANOJLOVIĆ: Manje balavi za Slobom, uvredila si me!

Malo treba zadrugarima da se posvađaju, a ovoga puta je opšta prepirka počela zbog novinskih naslova koje su takmičari čitali.

Najveću buru je izazvala vest da je Sloba navodno bio lud za Radom Manojlović i da je na sve načine pokušavao da je smuva. Kija je smireno konstatovala da nije dovoljno izvući jednu zajedničku sliku Slobe i Rade da bi priča bila uverljiva, i da je ovo klasičan primer pravljenja slona od komarca.

Sa druge strane, Luna je sve shvatila veoma lično, i dobila je napad ljubomore. Đoganijeva je glasine protumačila kao izjavu Rade Manojlović o Slobi, pa je pevačici poručila:

- Ako je to rekla, glupo je što je to rekla. Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki, mene je uvredila ovom izjavom! Boli me uvo da li će ona da se uvredi ili neće, imam pravo da kažem svoje mišljenje, jer vidim da se Sloba baš iznervirao.

A Radanović je, kao i obično, uz minimum emocija konstatovao:

- Mogu da pišu šta god žele o meni, sve dok to ne dovodi u opasnost moju porodicu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Rada Manojlović, ako je to njeno mišljenje... Iako se ja ne slažem sa njim.

Izvor: Telegraf.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.