DA SE NAJEŽIŠ: Željko zabranio ćerki da izađe na binu!

Pevača je pored supruge Jovane Joksimović iz prvog reda pratila i Mina, njegova ćerka iz prvog braka, koja je pre početka koncerta otkrila svoju veliku želju koju samo otac može da joj ostvari.

- Nadam se da ću se popeti na binu sa tatom. To mi je najveća želja - rekla je Željkova naslednica i otkrila da za razliku od Jovane, kojoj Željko redovno peva, sa njom isključivo razgovara.

- Meni nikada ne peva! Sa mnom isključivo mnogo priča. Ja sam ta koja peva kada smo zajedno - iskrena je bila Mina, koja je zatim otkrila kako se snalazi u ulozi starije sestre.

- Odlično se snalazim sa mojim sestricama i bratom Kostom. Iako mi fakultetske obaveze ne dozvoljavaju da sa njima češće provodim vreme, vrlo sam srećna što ih imam - rekla je Mina.

Ubrzo nakon što se Mina smestila u publiku, Željko je izašao iz bekstejdža i tada je nesvesno otkrio da Mini ipak neće ispuniti želju.

- Mina neće biti sa mnom na bini, ali, bože zdravlja, ima vremena, biće u publici. Publici sam posvetio koncert i drago mi je što se i karte za treći zakazani nastup prodaju odlično. Mislio sam da je vreme dobre prodaje karata ipak prošlo. Ovo su oni pravi zimski koncerti, još ako padne malo snega, biće još bolje. Mi sada počinjemo decembarsku čaroliju i polako nas hvata novogodišnja euforija - rekao je Željko, koji je zatim „zapalio” Centar „Sava“.

U publici su se našli i Ilda Šaulić, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević, Milo Đurašković, ministarka pravde Nela Kuborović, Čeda Jovanović sa suprugom, Nenad i Mina Zimonjić...

U publici su se našli i Ilda Šaulić, Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević, Milo Đurašković, ministarka pravde Nela Kuborović, Čeda Jovanović sa suprugom, Nenad i Mina Zimonjić...

Autor: ALO!
Foto: zeljkojoksimovic/Instagram

Pogledajte još