Teri ponovo ljut na sudije

BEOGRAD, 21. marta 2010. (Beta) - Kapiten Čelsija Džon Teri kritikovao je način suđenja u fudbalskoj Ligi šampiona i pozvao upravu londonskog kluba da se povodom toga posavetuje sa čelnicima Evropske fudbalske unije (UEFA).

Teri je posle revanš utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Intera, prošle nedelje, kritikovao sudiju Volfganga Štarka. Kapiten "plavaca" smatra da je njegova ekipa oštećena pošto joj nemački sudija nije dosudio dva jedanaesterca.

Inter je pobedio sa 1:0 i ukupnim rezultatom od 3:1 prošao u četvrtfinale.

"Loše smo odigrali utakmicu, ali je i sudija loše obavio svoj posao. Kriterijum suđenja nije bio dobar za ovu fazu takmičenja. Igrali smo na svom stadionu, a on nijednu odluku nije doneo u našu korist", rekao je Teri engleskim medijima.

Čelsi je prošle godine porazom od Barselone u polufinalu završio učešće u Ligi šampiona, a fudbaleri londonske ekipe su tada takođe okrivili sudiju za poraz.

"Dali smo sve od sebe da dođemo u nokaut fazu takmičenja, a već dve godine zbog lošeg suđenja ne postižemo zapažene rezultate. Mislim da bi neko iz kluba morao da proveri kod Uefe šta se događa", dodao je on.

Pogledajte još