LUNU JE RODILA U 21. GODINI: Sve Anabeline ljubavi - od stradalog Nikole, preko Gagija do Andreja

Pevačica iza sebe ima nekoliko hitova, ali je njen privatni život češće bio u prvom planu.

Anabela je rođena u Goraždu u Bosni i Hercegovini, kao najstarija ćerka majke Jadranke i oca Ahmeda. Njeno detinjstvo obeležiće razvod roditelja, a Anabela je ostala da živi sa ocem i braćom. Njeni otac i majka ostali su u dobrim odnosima, što je bila dobra "podloga" za ono što će Anabelu kasnije čekati u životu.

Mnogi misle da je Anabela, po dolasku u Beograd, upoznala Gagija Đoganija u njegovoj plesnoj školi, ali njihov susret odigrao se ranije, u Bariju u Italiji. O tome je Anabela jednom prilikom pričala. Tada je bila na putovanju sa dečkom Nikolom, a Gagi ju je primetio u gužvi u luci. Mislila je da je Italijan, jer ju je stalno bestidno gledao.

- Proveravajući putnike, prozvali su i mene, a on je prokomentarisao da imam lepo ime - rekla je Anabela za medije. Naravno, to je bilo daleko od velike ljubavi koja će uslediti. U međuvremenu, Anabela je doživela veliku tragediju: Nikola je ubijen u Goraždu, na samom početku rata u Bosni.

Ostavila je sve za sobom i otišla u Beograd, počela je da radi kao sekretarica. Tada je upisala Gagijevu plesnu školu i drugi susret je bio presudan - postali su par i dobili ćerku Lunu. Gagi je formirao grupu "Funky G" a 1994. godine objavljen je album "Samo u snu", a oženio je Anabelu sledeće godine.

Anabela odlazi u Švedsku, gde joj je živela majka, a "Samo u snu" je postao veliki hit. Gagi je moli da se vrati, jer oseća da će zajedno postati slavni. Tako je i bilo - Funky G je postala grupa koja je obeležila devedesete godine prošlog veka.

Gagi i Anabela su doživeli i veliku nesreću kada je ona izgubila blizanačku trudnoću. Ipak, uspela je ponovo za zatrudni i Gagiju rodi ćerku Ninu.

Međutim, njih dvoje su godinama imali problema u braku i iako su se borili da ga očuvaju, nisu uspeli. Razveli su se posle 14 godina zajedničkog života. U medijima se pisalo i o zlostavljanju i preljubi, ali su Gagi i Anabela uspostavili dobre odnose prošle godine.

Anabela je posle Gagija imala kratku romansu sa manekenom Mladenom Radulovićem. Upoznala ga je prilikom boravka u rijalitiju "Veliki brat".

Od 2013. godine, Anabela je u braku sa bosanskim biznismenom jevrejskog porekla, Andrejem Atijasom sa kojim ima ćerku Blankicu. Andrej se ne ekspolnira u javnosti.

- Tumor na dojci, smrt dečka, rat, otac i majka u ratu, a ja nemam pojma gde su. Sa 16 godina sama na ulici u Beogradu, kuvala sam kafu da preživim. Rodila sam dete vrlo spremna i zrela i ona me je spasila. To je bilo 1996. godine. To su bile strašne godine. Da nisam Lunu rodila ja ne znam gde bi završila. Ona je mene učinila stabilnom - rekla je Anabela nedavno na "Pinku".

Izvor: Srbija Danas
Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.