Libanska moda oduševila Beograđane

U okviru tradicionalnog modnog događaja "Belgrade Fashion night", modna agencija Fabrika organizovala je Dan Libanske mode. I ovoga puta organizator se potrudio da modni događaj bude na još jednoj zanimljivoj lokaciji, pod vedrim nebom, na severnom platou Arene.

Libanski kreatori trenutno su među vodećim kreatorima visoke mode u svetu. Iz tog razloga našu prestonicu je posetio Hanna Touma, koji je izgradio veliki ugled na čitavom Bliskom Istoku. Istorija njegove modne kuće raskošna je i prelepa ljubavna priča koja se razvija u porodici čija je jedina ambicija da žene ispunjava divljenjem.

Prisutni su imali prilike da vide kolekciju visoke mode za proleće/leto 2007, koja predstavlja čitav dijapazon ljupkosti hiljada različitih boja. Vešto napravljene kombinacije od muslina, organdina i čipke obrađene su tako da prijanjaju uz ženska tela svojom lakoćom i elegancijom. Mešavine različitih materijala sa dragocenim kristalima znači da se kombinuju aspekte koji odražavaju savremenu ženu, njenu sadašnjost, istoriju i unutrašnju lepotu.

Haljine elegantno ukrašene sa dosta šljokica, perli i čipke sjaj su visokog društva koji je konačno stigao i u naš grad.

Pored mnogobrojnih nezvanih gostiju koji su u prolazu videli da se nešto dešava, pa su na prstima sve pratili preko ograde, prve redove su popunili Olja Ivanjicki, Irena Mišović, Milka Forcan, Zvonko Marković, Đorđe Kortina, Goran Svilanović, Igor Miklja.....

Jelena Antonijević

Pogledajte još