Farmeri, oprez!

Od kako su pre samo nedelju dana na Farmu u Lisovićima ušli novi poznati i zanimljivi "seljani", bilo je dosta smeha, malo plača, malo pesme i naravno, malo trača.

Blatnjava prva sedmica sa nagoveštajima proleća prošla je kroz Farmu, a i oni kroz nju. Iako su baš svi bez izuzetka želeli da u prvom "obračunu" pobedi voditeljka Iva Smiljanić, sa ubedljivih 81 odsto glasova na imanju ostaje Dejan.

Ispostavilo se da Dejanu, osim podrške publike, baš ništa drugo, bar za sada, i nije potrebno. Ni znanje, ni fer odnos, pa ni elementarno poštovanje starijih osoba.

Njegov producent tvrdi da je dečko završio teologiju i da čak predaje veronauku u osnovnim i srednjim školama, pa je, tim pre neobičan Dejanov način komuniciranja i "mudrosti" poput ove: "Nije sramota ne znati, sramota je pitati". To uporno na imanju ponavlja Dejan, kad god nešto zabrlja. A to nije retko.

Zadatak ili si takav?

On nervira i gazda Raku i sve ostale, a Zorica Brunclik ga je u igri istine i izaziva pitala: "Molim te reci istinu, je l` ti imaš neki zadatak da se ovako ponašaš ili si ti u stvari takav?"

"Takav sam", ponosno je rekao Dejan. I ostade na Farmi takav.

Po izlasku sa Farme, voditeljka Iva je izjavila: "Krivo mi je što sam izašla, ali šta je tu je. Deki će biti interesantan publici jer pravi budalu od sebe."

Ko se kome dopada?

Prva izbačena učesnica se osvrnula i na provodadžisanje Miloša Bojanića. "Ne znam zašto mene povezuju sa Sajkom, mi se znamo strašno dugo, a mislim da se njemu dopada Mira. Ono što mnogi ne vide, a ja neću da otkrivam jesu ljubavi koje bi mogle da se dogode starijim učesnicima rijalitija."

E, pa, ko hoće da zna, moraće sam da utvrdi kakvo je "stanje zavođenja" i kojim metodama se služe ti stariji učesnici, a naročito - o kome se tu zapravo radi!

Zanimljivo, u svakom slučaju.

A da ostane zabeleženo, evo i kako su izgledale prve suze na Farmi:

J.K.

Pogledajte još