OVAN JE OŠTAR NA JEZIKU, A DEVICA KRITIKUJE: Proverite koji znaci su najveće tračare

Ovan

Oštar na jeziku i vrlo direktan. Ovan je u stanju da "saspe" u lice sve što misli, ne obazirući pri tom na posledice. Sa druge strane, on očekuje jednaku "paljbu" od strane drugih. Pripadnik ovog znaka ne toleriše laž i laskanje, pa nije svestan da svojim stavom može povrediti druge.

Bik

Bikovi su skloni da drugima nalaze mane, pa da o tome raspredaju priče uz koju čašicu. On ipak nije zlonameran jer prima kritike i sugestije drugih podjednako. Svakako da će se on slepo držati svojih uverenja, ali pozitivna strana je da će Bik, u koliko mu se poverite, čuvati vašu tajnu do groba.

Blizanci

Ovde se bolje "ujedite za jezik" pre nego počnete da pričate. Oprez kada su Blizanci u pitanju, jer njima se nije pametno poveravati. Oni jednostavno ne umeju da čuvaju tajne, čak ni sopstvene. Stalna potreba za senzacijom, njima ne dozvoljava da dobre priče ne podele sa drugima.

Rak

U konstantnim promenama raspoloženja, ako odlučite da se poverite Raku, morate birati momenat. U suprotnom možete naići na zid nerazumevanja i vaše intime mogu biti iznete na javnoj diskusiji. Koliko god saosećao sa vama, Rak će imati potrebu da vaš problem podeli sa svojim prijateljima i porodicom.

Lav

Ovaj znak, definitivno ne da na sebe. Da bi se eksponirao, iskoristiće i sopstvenu intimu, ali i one koji su mu bliski. Neretko ide do granica skandala, a onda surovo brani svoje stavove ubeđujući okolinu kako je ono sociološki ne prihvatljivo ipak OK. Slava ne bira cenu i sredstva.

Devica

Ako odlučite da se poverite Devici, računajte na beskrajne kritike i analize sa njene strane. Dali će razgovor ostati među vama u ovom slučaju je diskutabilno. Ako nije načisto, konsultovaće se sa nekim čije mišljenje ceni. Pripadnici ovog znaka su pravi informatori, pa stoga iz svoje baze može izvući i neku o vama baš kad se ne budete nadali, a njoj bude išlo u prilog.

Vaga

Nonšalantno kroz život i sa stavom "sve je to za ljude", neće smatrati pogrdnim ako iskoristi vašu tajnu zabave radi. Ona nema zle namere i njoj će to biti samo deo životne igre. Vaga svemu daje umetničku notu, pa će i u problematičnim situacijam imati istu precepciju.

Škorpija

Ako se poverite Škorpiji, računajte da ste uradili pravu stvar. Mana je jedino u tome što vas neće potapšati po ramenu, već će celoj situaciji dati još crnju notu. Ipak, budite sigurni da je vaša tajna ušuškana na pravom mestu. Čak i da je izneverite, ona neće vaše intime koristiti protiv vas, naći će ona već neko prikladnije oružje.

Strelac

Da bi život bio uzbudljiviji, Strelac će biti učesnik intriga, pa sve da je i na njegovu štetu. Ako mu se poverite, nećete dobiti savet dalji od onog "život ide dalje". Biće vam posvećen toliko da će razgovor zaboraviti čim se okrene na drugu stranu.

Jarac

Ovo su verni prijatelji ali isti takvi i neprijatelji. Niko neće racionalnije da pristupi vašem problemu, a diskrecija će neosporno biti zagarantovana. Ne sme se smaći, ipak, sa uma da Jarac uvek uzima „proviziju“. Svakako morate naći način da mu se revanširate.

Vodolija

Tajne su bespotrebni teret ljudstva, to je Vodolijin stav. Predložiće vam da svoje intime podelite sa svima jer moto je biti ono što jesi bez mesta cenzuri. Možda vas baš to što držite u sebi, čini originalnim. U ovoj priči osetićete se neshvaćeno.

Ribe

Kad pomislite da nema osobe koja vas je bolje razumela i sa kojom možete da podelite svaki segment svog života, računajte da ste u društvu Riba. No, vodite računa da ne budete izmanipulisani i da niste namenski navučeni na "tanak led". Ribe će vas ubediti kako je svako iskustvo Božiji dar i kako treba izvući pouku iz svega. Isto tako Ribe su sklone da naprave takvu intrigu od vašeg izlaganja, a da nikada ne dokučite njene motive.

Izvor: Superzena.net

Pogledajte još