ISTINA JE, POKUŠAO SAM: Miki Đuričić otkrio zbog čega ne može da ima decu!

Miki Đuričić ne prestaje da šokira! Osim što je zadrugarima ispričao da je redovno konzumirao kokain i obilazio kockarnice, on je u igri istine otkrio i da ne može da ima decu!

Naime, nakon što su zadrugari od Velikog šefa dobili zadatak da u igri istine odgovaraju na najintimnija pitanja svojim cimerima, Milicu Dugalić je zanimalo da li je Miki Đuričić prestao da se kocka.

- Miki, strastven si čovek, a to pokazuje tvoj život, kocka, žene... Koliko je potrebno ljubavi ili novca da bi se ti odrekao svoje strasti? - upitala je Milica, a onda je počeo Mikijev monolog.

- Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100-200 dinara, a nekada i hiljadu. Volim da se kartam i verovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 hiljada evra. U poslednje dve godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se celu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smem da kažem. Koristio sam kokain pre pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku*ve... - kazao je Miki i objasno da sada želi da sredi svoj život.

- Uvek je bilo žena u mom životu i to stoji. Tri puta sam bio ozbiljno zaljubljen, čak sam i svadbe zakazivao. Međutim, problem je uvek nastajao kada su sve te žene mislile da znaju bolje od mene i kada su poželele da me menjaju. Ali i one imaju pravo, jer dešavalo se da mi dune, pa na šest meseci odem u Kupinovo, odatle odem u Novi Sad da radim... Sve su to moje devojke znale, ali su opet želele posle da me menjaju. Već imam 40 godina, i ako mene pitate, i dalje bih terao kera, ali imam sestru, prijatelje, koji mi stoje nad glavom i pritiskaju me da sredim svoj život - kazao je Miki i objasnio zbog čega se još nije ostvario u ulozi oca.

- Pokušavao sam sa dve žene da dobijem decu, ali nisam mogao, nisam uspeo. Volim da sam sam i neću da mi neko stoji nad glavom - kazao je na kraju Miki.

Izvor: Alo!
Foto: Parovi TV HAPPY - YouTube/PrintScreen

Slični članci
1 komentar
  1. Rada says

    Hasane sram te bilo !!!! Tuci zenu kuci ako je imas !!! Sta trazis u rijalitije kada ti je kratak fitilj !! Rada

Ostavite komentar

Your email address will not be published.