Sigurni na ski stazi uz AMS Osiguranje

U AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i tako se obezbediti da izuzetno skupe troškove lečenja u inostranstvu, umesto vas, platimo mi. Bilo da vam zatreba hitna medicinksa intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, potrebno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu. Tako, umesto da samo lekarski pregled platite preko 50 evra, vi ćete, ukoliko je ugovoreno, celokupno lečenje pokriti za svega 1.260 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope. Ovo se posebno isplati svima onima koji na zimovanje idu porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi samo 2.772 dinara za isti vremenski period.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. U AMS Osiguranju možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. A ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu, AMS Osiguranje daće vam dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Oslobodite se nepotrebnog stresa i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja bezbrižno i opušteno uživajte u skijanju i zimskim čarolijama. Potrebno je samo da nas kontaktirate na broj telefona 0800-009-009 ili jednostavno dođete lično u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i brigu prepustite stručnom i profesionalnom timu.

Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs.
AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.