NEPOPRAVLJIVI ROMATIK: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević!

Jedan od najboljih domaćih glumaca, Ivan Bosiljčić, i pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti, Jelena Tomašević, nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a da je njihova ljubav svakim danom sve veća, te i da uživaju u skladnom braku, bračni par skoro svakodnevno pokazuje zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Poznato je da je Bosiljčić jedan od poželjnijih muškaraca sa javne scene kao i to da bezgraničnu ljubav ka Jeleni ni jednog momenta ne krije međutim, ono što je do sada bilo nepoznato javnosti jeste način na koji je on zaprosio pevačicu.

Gostujući u današnjoj emisiji “Magazin In” Ivan je ispričao kako je izgedao taj čarobni trenutak.

Stalno sam nosio prsten sa sobom čekajući poseban trenutak kako bih upitao Jelenu da li želi da se uda za mene. S obzirom na to da sam imao zakazanu predstavu u Londonu, pošli smo tamo, a ja sam ga i na to putovanje poneo. Šetajući londonskim parkom sent Džejns odlučili smo da napravimo kratak predah i legli smo na travu – priča Bosiljčić uz osmeh i dodaje:

U nekom mometu Jelena je rekla: “Koliko nam je samo lepo, koliko smo srećni”. Tada sam shvatio da je to idealan trenutak, ustao sam i izvadio prsten naravno, Jelena je od sreće počela da plače i prstala je, a odmah potom čuo se aplauz, tapšala nam je grupa Kineza koja je sve ovo posmatrala da mi nismo ni slutili – završava glumac.

Podsećanja radi, njihovu ljubav krunisalo je rođenje mezimice Nine, a pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete, te smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.

Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.