ŠOKANTNO: Ceca progovorila o aferi sa Šarićem!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda. Kako svaka medalja ima dve strane, tako i Ceca nije imuna na ona negativna dešavanja koja je prate tokom karijere. Poslednja u nizu informacija bila je vezana za njen emotivni život.

Pojedini mediji objavili su vest da je Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.

Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju gde se zatekao i Šarić, ali od navodnih priča da su u vezi, ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime.

Ceca otkriva sve ono o čemu je dugo ćutala i kako je reagovala na spekulacije da u intimnoj vezi sa Duškom Karićem

- Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama - kaže Svetlana, a na pitanje da li se isplati odlaziti na sud i čekati procese koji ponekad i previše traju, ona dodaje:

- Verujem da će jednog dana doći trenutak kada će sve što je senzacionalizam morati da prestane i da će neko zbog takvih stvari morati da odgovara. Niko ne tuži iz materijalnih razloga, već da bi dokazao da se o njemu pišu neistine. Uvek sam se u životu vodila onom rečenicom: “Ne čini drugome, ono što ne bi voleo da tebi neko uradi”.

Izvor: ALO!
Foto: _cecaraznatovic_/Instagram

Pogledajte još