SEKA ALEKSIĆ: Pripreme za drugu trudnoću su u toku, uradila sam sve analize

Pevačica je obavila pripreme za veštačku oplodnju, kojoj planira da se podvrgne posle novogodišnjih i božićnih praznika.

- S obzirom na to da se bliži kraj godine, uradila sam kompletan pregled. Hvala bogu, sve je u redu i sad polako mogu da se pripremam za proces veštačke oplodnje. Volela bih da dobijem devojčicu, ali verujte da mi je svejedno, što se kaže, samo neka je dete živo i zdravo. Suprug i ja smo blagosloveni sinom, koji napreduje kako treba, koji je jedno zdravo dete i svakom bih poželela da kao roditelj bude bezbrižan u odgoju deteta. Moj Jakov sve jede, nekad odbije nešto što mu se ne dopadne, ali u tim situacijama suprug i ja kroz igru pronađemo način da i tu hranu unese - kaže Seka za "Kurir".

I doktor koji je pregledao Aleksićevu, kaže da je zdrava kao dren:

- Seka vodi zdrav život. Ona redovno dolazi na pregled i s njom je lako sarađivati jer je poslušna kao pacijent. Polako se pripremamo za proces vantelesne oplodnje, verujem da će ponovo biti uspešan i da će Seka po drugi put sledeće godine postati majka.

Nigde bez muža

S pevačicom je tokom pregleda bio muž Veljko, dok je maleni Jakov ostao kod kuće sa Sekinom majkom. Ova složna porodica raduje se praznicima.

- Sledeće nedelje ću okititi jelku. Jakov će sigurno sve da rasturi - kaže Seka.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/seka_aleksic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.