Dužina kose otkriva o vama mnogo više nego što ste mogli da zamislite

Tako su i frizure koje rado nose pripadnice nežnijeg pola, na neki način, povezane sa određenim osobinama koje kod njih dominiraju, objašnjavaju naučnici sa Univerziteta u Kembridžu.

Ako imate kratku kosu, puni ste samopouzdanja, društveni i lako stupate u kontakt i upoznajete nove prijatelje. Pronalazite se u poslovima u kojima dolazi do izražaja vaša inteligencija, mada ponekad umete da budete brzopleti i nepromišljeni.

Dame sa bob frizurom, direktne su i otvorene, uvek govore ono što misle. Dobro balansiraju između privatnog i poslovnog života, ne podnose rutinu, nemaju komplekse i obožavaju avanture. Često nešto urade, pre nego što o tome dobro razmisle, što im se ponekad obije o glavu.

Kosu do ramena preferiraju elegantne i prefinjene dame koje lako stiču nova prijateljstva. Raduju ih novi izazovi i zadaci u kojima mogu da iskažu svoje talente i sposobnosti i velike su pričalice.

Dugokose dame su veoma brižne i pažljive, a u ljubavi traže romantičnu vezu za ceo život. Spremne su da odu na drugi kraj sveta kako bi ostvarile svoje snove, vrlo su izbirljive i vole da suptilno "komanduju" partneru.

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Unsplash

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.