STVARI SE ZAKUVAVAJU: Ako mu produkcija plati željenu sumu, u "Zadrugu" ulizi Kijin dečko Andrija

Situacija bi, međutim, mogla da postane još zanimljivija kada bi u rijaliti ušao i Andrija Lazović, Kijin novi dečko, koji za to traži čak 100.000 evra, što je suma koju je Kija navodno već dobila.

Naime, Kija je i pre ulaska u “Zadrugu” toliko pominjana u ovom rijalitiju, da se činilo kao da je i sama učesnica. Baš u takvoj situaciji se trenutno nalazi i Lazović, pa nije ni čudo što su mu ponudili da uđe u rijaliti, što je on uslovio vrtoglavom sumom.

- Andrija je veoma duhovit momak, koji je dospeo u žižu javnosti kao ljubavnik najpoznatije stjuardese u Srbiji. Produkcija rijalitija odlučila je da mu ponudi honorar od 5.000 evra nedeljno, što je on izričito odbio - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da Andrija nije isključio mogućnost da uđe u rijaliti, ali za mnogo veću sumu.

- Andrija lepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpeo ako bi ušao u "Zadrugu", zato je tražio 100.000 evra - uverava izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

- Kija je svoj honorar od 100.000 evra dobila unapred, pre nego što je ušla u "Zadrugu". Neki kažu da je uzela neplaćeni odmor, a neki da je čak dobila i otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju, ona je navikla dobro da zarađuje, a i rešila je da skupo naplati sve muke koje je preživela zbog Slobe. S druge strane, produkciji se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama. Ipak, kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatilo da isti iznos da još jednom učesniku - zaključio je izvor.

A post shared by @kijakockar_do_pobede on

Podsećamo, Andrija je nedavno otkrio u čemu je, po njegovom mišljenju, razlika između Kije i Lune.

- Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima stabilnu vezu sa Slobom. Sada bih već rekao da je ovo što mi imamo sudbinska priča, jer ni u jednom trenutku nije uticala da raskinem veridbu sa tadašnjom devojkom. Moja veza je već bila na izdisaju, a Kristina nikada nije imala uticaj na nju, pa tako ni na moju konačnu odluku. Ne može se reći da je Kija uradila isto što i Luna, jer sam veridbu raskinuo sam, a tek onda uplovio u vezu sa Kristinom. To nije isto - rekao je Lazović.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još