TRUDNA JELENA JANKOVIĆ? Čestitke pristižu iz celog sveta!

Naša atraktivna teniserka Jelena Janković obrela se na odmoru i uživa u zimskim čarolijama. Ona povremeno na društvenim mrežama objavi video zapis ili fotografiju sa putovanja.

Na jednom od poslednjih snimaka, kojim se Jankovićeva pohvalila, vidi se kako je Jelena raspoložena i raduje se zimskim čarolijama. I dok je neko snima, ona igra na snegu. U jednom trenutku kada se teniserka okrenula iz profila se videlo da je njen stomak dosta veći, za razliku od onoga na šta smo navikli.

Iako je na sebi imala debelu zimsku jaknu, oblik stomaka je specifičan pa samim tim podseća na onaj kao što imaju trudnice. U komenatarima pored snimka pojedini pratioci su joj čestitali.

Teniserka se ovim povodom još nije oglašavala jer je znamo da je ona neko ko svoj privatni život ne želi da ističe javo.

Već duže je poznato da Jankovićeva ima momka koga ne krije od budnog oka javnosti i sa kojim je srećna. Da li će uskoo još biti beba na javnost screni, za sada nije poznato, a vreme je jedini pravični sudija kome ćemo prepustiti ovaj slučaj.

Izvor: Nadlanu.com/D.M.P.
Foto: jjelicious/Instagram

Pogledajte još