ADRIJANA LIMA ŠOKIRALA IZJAVOM: Neću više pozirati u donjem vešu!

Lepa brazilka poznata je po provokativnim fotografijama u kupaćim kostimima i donjem vešu, ali ovu odluku je donela nakon što joj je prijateljica rekla da se oseća loše po pitanju izgleda i tela.

Dobila sam ponudu da snimim seksi video, koji bi bio postavljen i deljen na društvenim mrežama. Iako sam takve stvari radila mnogo puta, nešto se u meni promenilo kada mi je prijateljica rekla da se oseća loše po pitanju svog tela. Zamislila sam se, svakog dana se budim i pitam kako izgledam? Hoću li biti prihvaćena na poslu? I u tom trenutku sam shvatila da verovatno većina žena svakog jutra ustaje i pokušava da se uklopi u stereotipe koje nameće društvo, društvene mreže i svet mode. Pomislila sam da život ne bi trebao da tako izgleda. To fizički i mentalno nije zdravo. Tako da sam odlučila da napravim promenu. Više neću skidati odeću bez razloga. Moj posao me stavlja pod ogroman pritisak da izgledam na određeni način. Razmišljala sam kako mi žene nosimo ogroman teret i dosta mi je nametanja – napisala je Lima.

Manekenka je godinama snimala vrele editorijale za donji veš i te kampanje su joj donele veliku popularnost. Ova odluka će defitivno promeniti neke stvari u njenoj karijeri.

Autor: Nadlanu.com/Instagram
Foto: adrianalima/Instagram

Pogledajte još