Za sredu 24. marta 2010.

BEOGRAD, 24. marta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima najviše pažnje posvetili su ostavci guvernera Narodne banke Srbije Radovana Jelašića, prodaji Telekoma, predstojećem susretu predsednika Srbije i Hrvatske, kao i 11. godišnjici NATO bombardovanja Jugoslavije.

ALO - List na naslovnoj strani prenosi izjavu biznismena Ratka Kneževića o Stanku Subotiću Canetu koji se tereti u slučaju šverca cigareta: "Cane vlasnik TV In na kojoj je dao intervju". Pod naslovom "Kristijanova žena uhapšena sa tromblonskom minom!", list piše o tome da je policija u automobilu Suzane M. pronašla eksplozivnu napravu.

BLIC - "Pitić i Čupić kandidati za novog guvernera", o ostavci guvernera Narodne banke Srbije Radovana Jelašića. "Stanku Subotiću oduzimaju dve kuće i 11 stanova", o potezu pravosuđa Srbije u istrazi koja se vodi o njegovom učešću u kriminalu.

VEČERNJE NOVOSTI - "Jelašić podneo ostavku", o ostavci guvernera NBS. "I Telekom na tender", o tome da će Vlada Srbije sutra doneti odluku o prodaji tog preduzeća. O postupku legalizacije u Beogradu, pod naslovom "Popusti važe do kraja godine".

DANAS - "Susret Tadića i Josipovića u subotu", o najavljenom susretu predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića u Briselu. "Guverner podneo ostavku", o ostavci guvernera Narodne banke Srbije Radovana Jelašića. Povodom 11. godišnjice NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije list prenosi ocene lidera Liberalno- demokratske partije Čedomira Jovanovića: "Što pre u NATO i EU", i predsednika Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunice: "Agresijom do lažne države".

KURIR - O ostavci guvernera Narodne banke Srbije Radovana Jelašića "Pobegao kad je najteže". O zločinu koji se dogodio u Nišu: "Majka presudila pedofilu". List i danas piše o ubistvu pevačice Ksenije Pajčin u tekstu "Ksenija ubijena zbog SMS".

POLITIKA - "Guverner Jelašić podneo ostavku", o ostavci guvernera NBS. "Vlada prodaje 40 odsto Telekoma", o najavljenoj prodaji državnih akcija te firme. "Žrtve NATO bombardovanja još nisu prebrojane", o 11. godišnjici NATO bombardovanja SRJ. "Prvi susret Tadića i Josipovića u Briselu", o susretu predsednika Srbije i Hrvatske.

PREŠ - O ostavci guvernera NBS Radovana Jelašića list piše pod naslovom "Puk'o mi film". O uspehu košarkaša u četvrtfinalu Evrolige: "Partizan poveo protiv Makabija".

PRIVREDNI PREGLED - "Jelašić podneo ostavku na mestog guvernera NBS", o odluci Radovana Jelašića da ode sa te funkcije, a o njegovim procenama i rezultatima: "Iz NBS u budžet 2,5 milijardi".

Pogledajte još