GAGI I ANABELA: Obradovaćemo se ukoliko dobijemo unuče!

Popularna blogerka već nekoliko dana pati od mučnina i glavobolje, pa su njeni cimeri iz rijalitija posumnjali da je Luna trudna. Kako je Đoganijevoj iz dana u dan bilo sve lošije, sumnje o njenoj trudnoći počele su da rastu. Kada joj se slošilo, Luni su se cimeri našli pri ruci, između ostalog i njen oženjeni dečko. U jednom trenutku, Đoganijeva je zbog jake mučnine potrčala ka kupatilu. Ali pošto nije stigla na vreme do WC, na zaprepašćenje ukućana, blogerka je zgrabila šerpu koja joj se našla pri ruci i u nju povratila.

Urinarna infekcija

To je bio alarm za produkciju, koja je shvatila da je Đoganijevoj zaista loše, pa su pozvali dežurne lekare, koji su je pregledali i ustanovili da mora u bolnicu. Tamo su doktori, posle detaljno obavljenih pretraga, konstatovali da Luna ima jaku urinarnu infekciju i da je to uzrok njenih tegoba. Posle nekoliko sati ona se vratila na imanje i cimerima objasnila kroz kakve je muke prošla.

O narušenom zdravstvenom stanju njihove ćerke obavešteni su Gagi i Anabela, koji su se veoma zabrinuli. I oni su, kao i ostali gledaoci, čuli da postoji mogućnost da je Luna u drugom stanju.

Dobila terapiju
- Moja ćerka je završila u bolnici zbog jake urinarne infekcije. Sada je bolje, dobila je terapiju. U svakom slučaju, i da je trudna, podržaću je! Ona će za koji mesec napuniti 22 godine, ja sam u to vreme već uveliko bila majka. Šta fali? Obradovaću se ukoliko dobijem unuče - rekla je Anabela.


Sličan stav ima i budući deda Gagi.

- Koji roditelj se ne bi radovao kada bi čuo da će postati deda?! Voleo bih da dobijem unuče, ali koliko znam, Luna zasad nije trudna. Nema govora da ne bih prihvatio njenu trudnoću. Ako je ona srećna, i ja sam - poručio nam je Lunin tata.

Izvor:Kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još