Značajna priznanja za kompaniju: Dve nagrade SAM-a za Delta Holding

Nagrada je uručena višem potpredsedniku kompanije, Mariji Desivojević Cvetković na Gala večeri održanoj u Belexpocentru.

Projekat “Mladi lideri” uspešno se realizuje u Delta Holdingu već 5 godina. Od 2012. godine do danas, na ovaj konkurs za posao prijavilo se više od 15.000 mladih, talentovanih ljudi bez radnog iskustva, a zaposlilo se i kroz program prošlo 155 odabranih kandidata. Danas su mnogi od njih na značajnim pozicijama u kompaniji.

Jedan od društveno odgovornih projekata koji je prepoznat kao primer dobre prakse je „Zasad za budućnost“ koji realizuje Delta Fondacija. Pokrenut je početkom 2015. godine, sa željom da se pomogne socijalno ugroženom stanovništvu, unapređenjem poljoprivredne proizvodnje u oblasti voćarstva, povrtarstva i uzgoja svinja. Finansijski grantovi dodeljuju se poljoprivrednim preduzećima koja zapošljavaju siromašno stanovništvo, žene sa sela, osobe sa invaliditetom, ili pružaju podršku udruženjima koja zastupaju interese osoba sa invaliditetom. U okviru ovog projekta podržano je 12 organizacija i radno angažovano 165 ljudi.

Srpska Asocijacija Menadžera (SAM) već šestu godinu za redom dodeljuje „Godišnje nagrada SAM-a“ najboljima u Srbiji. Ova prestižna priznanja, SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini.

Pogledajte još