KAKAV PREOKRET! Gagi: Anabela i Luna su smislile plan da unište Slobin brak!

Iako su joj donedavno roditelji pružaili podršku i navijali za njenu ljubav sa pevačem Slobom Radanovićem, Gagi je promenio mišljenje a na to ga je navelo to što je Anabela pričala da nikada neće moći da zaboravi kako joj je mama bila u modricama i podlivima zbog oca.

- Neću da komentarišem. Zar misliš da ću da kažem da sam je tukao - rekao je Gagi, a zatim i dodao da smatra da su Anabela i Luna osmislile sve što se trenutno događa u Šimanovcima i da je njihov plan bio da njegova naslednica zavede oženjenog muškarca, kako bi je javnost upoznala.

- Očigledno je da su ona i Luna napravile dogovor da sebi prave reklamu, odnosno da ponovo postanu popularne jer to više nisu. Nemam drugačije objašnjene za to što se tamo dešava. Trebalo bi da Anabela ima mnogo više drugih obaveza , a ne da vreme troši tako što komentariše šta se dešava u rijalitiju - rekao je denser.

Đogani je zato otišao u Nemačku jer ne može da gleda ćerku i to što ona radi.

- Bio sam jako potresen i rekao sam da više neću da pratim što se odigrava u rijalitiju, naročito što mislim da je deo dogovora. Neću da komentarišem moju ćerku jer ona očigledno najbolje zna šta je čeka kada je ušla u kuću i dozvolila sebi sve to. Znala je da tamo neće dobiti onu popularnost koju želi ali je ipak ušla u kuću i dozvolila sebi sve to - završava Gagi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.