Za četvrtak, 25. mart 2010.

BEOGRAD, 25. marta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima najviše pažnje su posvetili sastanku predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića u Opatiji, reakcijama posle ostavke guvernera Nrodne banke Srbije Radovana Jelašića i nagađanjima o tome ko je dobitnik velike loto premije.

ALO - Pod naslovom "Tajna Tadićevog koferčeta", list se bavi sadržajem kofera koji je na sastanak predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića u Opatiji, iz aviona izneo Tadićev savetnik Nebojša Krstić.

BLIC - "Svi bi da troše, a ne zanima ih šta će biti posle", poruka Radovana Jelašića saradnicima uoči ostavke. Sastanak predsednika Srbije i Hrvatske Borisa Tadića i Ive Josipovića "Tužbe za genocid rešiti van suda". O dobitniku premije u poslednjem kolu lotoa "Loto milioner radnik iz Kanjiže ili gošća banje". "Nemamo snage da zovemo Ksenijinu porodicu" izjava Marka Kapisode, oca manekena Filipa Kapisode.

VEČERNJE NOVOSTI - O sastanku predsednika Srbije i Hrvatske "Složno u Evropu". "Bramerc se još pita", kaže holandski šef diplomatije Maksim Ferhagen. O nagađanju ko je novi loto milioner, pod naslovom "Krije svoju sreću". "Desio se zločin u Bosni" o nacrtu rezolucije o Srebrenici u Skupštini Srbije.

DANAS - "Nova etapa odnosa Srbije i Hrvatske" o susretu predsednika dve zemlje u Opatiji. "Demarkacija deo dobrosusedskih odnosa", kaže Štefan File, komesar EU za proširenje. "G17 želi da predloži svog kandidata" posle ostavke guvernera NBS Radovana Jelašića.

KURIR - "Šta će biti s evrom", naslov je teksta koji se bavi procenama buduće monetarne situacije u Srbiji.

POLITIKA - "Josipović i Tadić: Zagreb i Beograd bi se mogli nagoditi", o susretu dva predsednika u Hrvatskoj. O radnoj varijanti deklaracije o Srebrenici "Dogovorom do konačnog teksta deklaracije o Srebrenici". O najavljenoj prodaji Telekoma "Telekom Srbija procenjen na 3,5 milijardi evra", saznaje list. "Žirafa Jovanča zaustavila život u Jagodini" o novom stanovniku jagodinskog zoo vrta. O novom loto dobitniku " Čudo u Kanjiži: ko je milioner iz ravnice".

PREŠ - "Sedmicu od 4.800.000 evra dobio Mađar iz Segedina?", piše list o nagađanjima ko je dobitnik premije na lotou. "Moja ostavka ne ruši dinar", izjava odlazećeg guvernera Radovana Jelašića. O akciji MUP-a Srbije "Uhapšeni pedofili".

PRIVREDNI PREGLED - O najavama premijera Srbije Mirka Cvetkovića U javni sektor 1,6 milijardi evra", a list prenosi i njegovo obećanje pod naslovom "Ozbiljnija pomoć izvoznicima".

Pogledajte još